Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Ενδιαφερόμαστε για την προστασία της ιδιωτικής σας ζωής και ιδιαίτερα για τα Δεδομένα Προσωπικού Χαρακτήρα που σας αφορούν. Η παρούσα πολιτική περιλαμβάνει τους τρόπους με τους οποίο συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε ή ενδεχομένως γνωστοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα. Παρακάτω θα βρείτε περιγραφή των σχετικών σας δικαιωμάτων, καθώς και των τρόπων με τους οποίους μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

 

Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Δεδομένων περιλαμβάνει:

  • Πληροφορίες για τον Υπεύθυνο Επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων.
  • Το είδος των δεδομένων που συλλέγουμε για εσάς και τις μεθόδους συλλογής.
  • Το σκοπό συλλογής και επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων και τη νομιμοποιητική βάση για την επεξεργασία.
  • Τα μέτρα ασφαλείας που λαμβάνουμε για την προστασία των προσωπικών δεδομένων σας,
  • Το διάστημα τήρησης των προσωπικών σας δεδομένων.
  • Τα δικαιώματά σας και τον τρόπο πρόσβασής σας σε αυτά, καθώς και τις επιλογές σας αναφορικά με τη συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων σας.
  • Την προστασία και αποθήκευση των δεδομένων σας.

 

Υπεύθυνος επεξεργασίας:

«IPIROTIKI FACILITY SERVICES ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ, ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΩΝ» (εφεξής «IPIROTIKI FACILITY SERVICES S.A.»), Λεωφόρος Βουλιαγμένης 409, ΤΚ 163 46 Ηλιούπολη και Εγνατίας 154, ΤΚ 54636 εντός ΔΕΘ περίπτερο 15, privacy@ifs.gr

Η ανώνυμη εταιρεία «IPIROTIKI FACILITY SERVICES S.A.» δεσμεύεται με τα υψηλότερα πρότυπα για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων και πρόκειται να τα χρησιμοποιήσει μόνο για τους σαφώς αναφερόμενους στην παρούσα σκοπούς, διασφαλίζοντας παράλληλα την απρόσκοπτη άσκηση των σχετικών δικαιωμάτων σας.

 

 

 

Πληροφορίες που συλλέγουμε

 

«Προσωπικά Δεδομένα» είναι κάθε πληροφορία η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ταυτοποίηση ενός φυσικού προσώπου. Η «IPIROTIKI FACILITY SERVICES S.A.» συλλέγει τέτοιες πληροφορίες όταν χρησιμοποιείτε, ή αλληλεπιδράτε μέσω της ιστοσελίδας μας. Συγκεκριμένα:

 

  • Εάν είστε επισκέπτης της ιστοσελίδας

Μέσω  φόρμας επικοινωνίας στην ιστοσελίδα και προκειμένου να εξυπηρετήσουμε τυχόν αιτήματα και  διευκρινιστικές ερωτήσεις για θέματα σχετικά με τις παρεχόμενες από εμάς υπηρεσίες, θα σας ζητηθεί να καταχωρήσετε το όνομα σας, το  επώνυμο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου (email). Επίσης, η εταιρεία μας συλλέγει τα προσωπικά σας δεδομένα, κατά τη συμμετοχή σας σε εκδηλώσεις ή άλλες προωθητικές ενέργειες μας.

 

  • Εάν είστε προμηθευτής μας, παρακαλώ πατήστε εδώ.

 

  • Εάν είστε πελάτης ή υποψήφιος πελάτης.

 

Tα προσωπικά σας δεδομένα τα οποία επεξεργάζεται η «IPIROTIKI FACILITY SERVICES S.A.» είναι τα εξής: ονοματεπώνυμο, διεύθυνση κατοικίας, διεύθυνση κατοικίας, ΑΔΤ, Αριθμό Διαβατηρίου, ΑΦΜ, ΔΟΥ, αριθμός τραπεζικού λογαριασμού, αριθμός σταθερού τηλεφώνου, αριθμός κινητού τηλεφώνου, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email).

Η«IPIROTIKI FACILITY SERVICES S.A.» συλλέγει τα ως άνω κατά τη σύναψη σύμβασης πώλησης προϊόντων ή/και υπηρεσιών με την εταιρείας μας .

Ακόμη, εάν είστε υποψήφιος πελάτης, μέσω της ιστοσελίδας μας, έχετε την δυνατότητα να ζητήσετε μία προσφορά αναφορικά με τις παρεχόμενες από εμάς υπηρεσίες. Στη περίπτωση αυτή, θα σας ζητηθεί να καταχωρήσετε το όνομα σας, το  επώνυμο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου (email).

 

 

 

 

Πληροφορίες που αφορούν ανηλίκους

 

                Η ιστοσελίδα και οι υπηρεσίες μας δεν προορίζονται για χρήση από ανήλικους κάτω των 16 ετών. Η«IPIROTIKI FACILITY SERVICES S.A.» δεν συλλέγει Προσωπικά Δεδομένα ανηλίκων κάτω των 16 ετών χωρίς την συγκατάθεση από γονέα ή κηδεμόνα. Σε κάθε περίπτωση η «IPIROTIKI FACILITY SERVICES S.A.» διαγράφει κάθε προσωπικό δεδομένο ανηλίκου κάτω των 13 ετών. Εάν είστε γονέας ή κηδεμόνας τέκνου νεότερου των 13 ετών και ανησυχείτε πως το τέκνο σας μπορεί να μας έχει παράσχει προσωπικά του δεδομένα, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο privacy@ifs.gr

 

Γιατί χρησιμοποιούμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα;

 

Χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα σας προκειμένου:

 

  • Να ανταποκριθούμε στα αιτήματα σας για πληροφορίες σχετικά με τις παρεχόμενες

από εμάς υπηρεσίες.

  • Να διεκπεραιώσουμε παράπονα των πελατών μας.
  • Να εκδώσουμε τιμολόγια τελικών πελατών.
  • Να ενημερώσουμε τους πελάτες για ληξιπρόθεσμες οφειλές.
  • Να διενεργήσουμε προωθητικές ενέργειες.
  • Να βελτιώνουμε και να διατηρούμε την επιχειρηματική μας δραστηριότητα.
  • Να σας στέλνουμε πληροφορίες που σας ενδιαφέρουν στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών μας.
  • Για την ικανοποίηση των δικαιωμάτων σας, αναφορικά με τα προσωπικά σας δεδομένα.
  • Να προβαίνουμε σε ανίχνευση, πρόληψη και αντιμετώπιση απάτης ή λοιπών παράνομων δραστηριοτήτων.
  • Για τη προστασία δικαιωμάτων, περιουσιακών στοιχείων δικών μας ή τρίτων.
  • Άλλοι σκοποί: μπορεί να χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα σας με άλλους τρόπους. Στη περίπτωση αυτή θα παρέχουμε ειδικές ειδοποιήσεις προς ενημέρωσής σας όταν συλλέγουμε τα δεδομένα, ενώ θα εξασφαλίζουμε προ της επεξεργασίας την συγκατάθεσή σας, όπου αυτή απαιτείται.

 

Για την πραγμάτωση του σκοπών αυτών θα προβούμε στη συλλογή και εν γένει επεξεργασία μόνο όσων δεδομένων είναι συμβατά με τον σκοπό της επεξεργασίας.

 

 

Σε ποιους διαβιβάζουμε τα προσωπικά σας δεδομένα;

 

Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που συλλέγουμε, δύνανται να διαβιβάζονται σε τρίτους. Ειδικότερα:

 

  • Σε οποιαδήποτε αρμόδια εποπτική, δημόσια ή δικαστική αρχή, εφόσον αυτό επιβάλλεται από το εκάστοτε ισχύον νομοθετικό πλαίσιο ή από δικαστική απόφαση.
  • Σε λοιπούς τρίτους εξωτερικούς συνεργάτες μας που εκτελούν επεξεργασίες για λογαριασμό μας και δεσμεύονται όπως και εμείς για αντίστοιχο επίπεδο προστασίας των δεδομένων σας, όπως δικηγορικές εταιρείες, οικονομικοί σύμβουλοι-λογιστές, διαφημιστικές εταιρείες, πάροχοι προϊόντων ή/και υπηρεσιών πληροφορικής ή/και υποστήριξης πάσης φύσεως πληροφοριακών και ηλεκτρονικών συστημάτων και δικτύων, εταιρείες ταχυμεταφορών κλπ.

 

Δεν γνωστοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτα μέρη εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης σε χώρες όπου δεν υπάρχει κατάλληλο καθεστώς προστασίας δεδομένων. Ωστόσο, σε περίπτωση που θα χρειαστεί να πραγματοποιηθεί μια τέτοια μεταφορά δεδομένων, θα λάβουμε κάθε δυνατό μέτρο για να διασφαλίσουμε ότι τα δεδομένα σας αντιμετωπίζονται με ασφάλεια.

 

Νομικές βάσεις για επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων  

 

Η «IPIROTIKI FACILITY SERVICES S.A.» στηρίζεται σε τέσσερις νομικές βάσεις όταν επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα, οι οποίες είναι οι ακόλουθες:

 

  • Εκτέλεση συμβάσεως: όταν η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι απαραίτητη για την εκπλήρωση των υποχρεώσεών μας που προκύπτουν από τη σύμβαση.

 

  • Έννομη υποχρέωση: όταν υποχρεούμαστε να επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα ώστε να συμμορφωθούμε με μία έννομη υποχρέωση, όπως να τηρούμε αρχεία για φορολογικούς σκοπούς είτε να παρέχουμε πληροφορίες σε ένα δημόσιο φορέα ή αρχή επιβολής του νόμου.

 

  • Έννομο συμφέρον: ενδέχεται να επεξεργαστούμε δεδομένα σχετικά με εσάς όταν έχουμε έννομο συμφέρον κατά την εκτέλεση μίας  σύννομης δραστηριότητας  έτσι ώστε να διασφαλίσουμε την συνέχεια της δραστηριότητας αυτής, αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει τα συμφέροντα σας, είτε

 

  • Η συναίνεση σας: ενδέχεται περιστασιακά να σας ζητήσουμε την ειδικότερη συγκατάθεσή σας προκειμένου να επεξεργαστούμε κάποια προσωπικά σας δεδομένα. Η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων θα γίνει μόνο με αυτόν τον τρόπο, εφόσον συμφωνήσετε προς αυτό. Μπορείτε να αποσύρετε την συναίνεση σας οποτεδήποτε, χωρίς αναδρομικό αποτέλεσμα, επικοινωνώντας με την «IPIROTIKI FACILITY SERVICES S.A.»  στο m.karageorgaki@ifs.gr

 

Τα δικαιώματά σας

 

Τα δικαιώματα σας σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου, της 27ης Απριλίου 2016, για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και για την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων αυτών (Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων) είναι τα εξής:

 

  • Δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά σας δεδομένα που επεξεργαζόμαστε.
  • Δικαίωμα διόρθωσης ελλιπών ή ανακριβών σας δεδομένων που διατηρεί η «IPIROTIKI FACILITY SERVICES S.A.».
  • Δικαίωμα διαγραφής των προσωπικών σας δεδομένων.
  • Δικαίωμα περιορισμού της Επεξεργασίας των δεδομένων.
  • Δικαίωμα φορητότητας των δεδομένων σε εσάς ή σε τρίτους. Μπορείτε να λαμβάνετε, τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν, σε δομημένο, κοινώς χρησιμοποιούμενο και αναγνώσιμο από μηχανήματα μορφότυπο, καθώς και να τα διαβιβάζετε, υπό τις νόμιμες προϋποθέσεις, σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας αρκεί αυτό να μην επηρεάζει  δυσμενώς τα δικαιώματα και τις ελευθερίες άλλων (μόνο για αυτοματοποιημένη επεξεργασία  πληροφοριών τις οποίες μας παρείχατε με τη συγκατάθεσή σας ή για την εκτέλεση της μεταξύ μας σύμβασης.)
  • Δικαίωμα εναντίωσης στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, ανά πάσα στιγμή. Η «IPIROTIKI FACILITY SERVICES S.A.» δύναται να μην ικανοποιήσει το εν λόγω δικαίωμά σας, εφόσον καταδείξει επιτακτικούς και νόμιμους λόγους επεξεργασίας που υπερισχύουν των συμφερόντων, των δικαιωμάτων και των ελευθεριών σας ή για θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων.
  • Δικαίωμα να απευθυνθείτε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (dpa.gr, Λ. Κηφισίας 1-3, 115 23, Αθήνα), εφόσον θεωρείτε ότι προσβάλλονται τα δικαιώματά σας με οποιονδήποτε τρόπο (δικαίωμα καταγγελίας στην Αρχή).

 

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία, καθώς και για την άσκηση των ως άνω δικαιωμάτων παρακαλώ απευθυνθείτε εγγράφως στη διεύθυνση Λεωφόρος Βουλιαγμένης 409, ΤΚ 163 46 Ηλιούπολη και Εγνατίας 154, ΤΚ 54636, Θεσσαλονίκη, εντός ΔΕΘ περίπτερο 15 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση privacy@ifs.gr. Κατά κανόνα, το αίτημά σας θα ικανοποιείται, εντός μηνός από την παραλαβή του. Οι πληροφορίες, κάθε ανακοίνωση καθώς και όλες οι ενέργειες που αναλαμβάνονται κατά τα άρθρα 15 έως 22 και 34 GDPR, παρέχονται δωρεάν.

 

Ασφάλεια και Διατήρηση των Προσωπικών σας δεδομένων

 

Διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο για το χρονικό διάστημα που απαιτείται για τους σκοπούς της επεξεργασίας των δεδομένων, ήτοι όσο διαρκεί η μεταξύ μας σύμβαση, η συναίνεσή σας, οι νομικές μας υποχρεώσεις (όπως η τήρηση για φορολογικούς σκοπούς) και το έννομό μας συμφέρον ανά περίπτωση.

 

Η διαδικασία επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων διεξάγεται με τρόπο που να διασφαλίζεται το απόρρητο αυτής. Η «IPIROTIKI FACILITY SERVICES S.A.» εφαρμόζει κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα προκειμένου να διασφαλίζεται το κατάλληλο επίπεδο ασφάλειας των δεδομένων σας έναντι των κινδύνων από τυχαία ή αθέμιτη καταστροφή, τυχαία απώλεια, αλλοίωση, απαγορευμένη διάδοση ή πρόσβαση και κάθε άλλη μορφή αθέμιτης επεξεργασίας.

Τα δεδομένα που μας παρέχετε προστατεύονται με κατάλληλες τεχνικές ασφάλειας πληροφοριών για την εξασφάλιση τόσο της ασφαλούς μεταφοράς τους μέσω του διαδικτύου, όσο της ασφαλούς αποθήκευσης σε Πληροφοριακά Συστήματα.

Απαιτούμε από όλα τα τρίτα μέρη που ενδέχεται να τύχουν λήψης προσωπικών σας δεδομένων, να διαθέτουν τα κατάλληλα μέτρα τεχνικής και επιχειρησιακής ασφάλειας για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, σύμφωνα με τη νομοθεσία της Ελλάδας και της ΕΕ για την προστασία των δεδομένων.

 

Ειδικές Κατηγορίες Δεδομένων

Σας ζητούμε να μην μας αποκαλύπτετε μέσω e-mail τραπεζικά σας δεδομένα, καθώς και ευαίσθητα προσωπικά σας δεδομένα. Η επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα αυτής της κατηγορίας δεν εξυπηρετεί σε καμία περίπτωση τους σκοπούς της επεξεργασίας, όπως αυτοί ορίζονται παραπάνω.

 

Links

Η ιστοσελίδα μας περιέχει συνδέσμους (links) προς άλλες ιστοσελίδες. Η παρούσα δήλωση περί προστασίας προσωπικών δεδομένων δεν ισχύει όσον αφορά στην πρόσβαση του χρήστη σε άλλες ιστοσελίδες.

Παρακαλούμε ανατρέξτε στις πολιτικές απορρήτου αυτών των ιστοσελίδων για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς χειρίζονται τα δεδομένα σας.

 

Ενημέρωση της παρούσας πολιτικής

 

Η τελευταία ενημέρωση της παρούσας πολιτικής πραγματοποιήθηκε στις  19/10/2020

 

  • Σας ενημερώνουμε ότι αυτή η πολιτική ενδέχεται να αλλάξει κατά περιόδους. Εφόσον αποφασίσουμε να αλλάξουμε την πολιτική μας θα σας ειδοποιήσουμε μέσω ειδοποιήσεων που θα εμφανίζονται στο site μας.
  • Εφόσον αποφασίσουμε να διαφοροποιήσουμε ουσιωδώς την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, θα λάβετε προηγούμενη ενημέρωσης, ή όπου απαιτείται θα ζητηθεί η συγκατάθεσή σας πριν την εφαρμογή της νέας πολιτικής.

Επικοινωνία

 

Για οποιαδήποτε απορία ή σχόλιο αναφορικά με την παρούσα πολιτική μας, καθώς και τις πρακτικές που ακολουθούμε, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση: m.karageorgaki@ifs.gr.